حل مشکل چشمک زدن (blink) فتوشاپ CC در ویندوز 8 و 10

تنظیمات فتوشاپ
با ارائه ویندوز 10 مثل روال همیشگی شروع کار سیستم عامل های مایکروسافت مشکلات هماهنگی بین نرم افزارها و درایورهای سخت افزاری و ویندوز تازه وارد شروع شده است و مدت زمانی طول خواهد کشید تا همه تولیدکنندگان سخت افزاری و نرم افزاری محصولات خود را با ویندوز جدید هماهنگ و سازگار کنند. همیشه نسخه های اولیه اصلاحی برای درایورها و نرم افزارها نیز ممکن است دارای مشکلاتی باشند که باعث عدم عملکرد صحیح آنها شود. همین قضیه گریبان گیر ویندوز 10 نیز شده است و یکی از برنامه هایی که کاربران زیادی دارد نیز به مشکل مبتلاست و آن هم چیزی نیست جز فتوشاپ.
اگر از کاربران برنامه ادوبی فتوشاپ هستید و به مشکل چشمک زدن (Blink) و سیاه شدن پی در پی تصویر (flickering) در حین عمل ویرایش برخورده اید و به دنبال راه حل و رفع این مشکل اعصاب خوردکن هستید این مطلب را از دست ندهید.


در این مشکل در حین ویرایش تصاویر محیط کار فتوشاپ بطور گسسته دچار عارضه شده و کل محیط کار به رنگ سیاه در می آید و چون این عمل ممکن است در مدت ویرایش بصورت منقطع و پشت سرهم رخ دهد پدیده ای شبیه به چشمک زدن (blink) بوجود می آید که خارج از اعصاب خوردی در خیلی مواقع باعث کرش کردن فتوشاپ و بسته شدن اجباری آن می شود و فاجعه زمانی بدتر می شود که شما پروژه ای داشته اید که تغییرات آن را ذخیره نکرده اید. البته مکانیزم بازیابی فتوشاپ بخوبی این مشکل را حل می کند و در اجرای مجدد فایل ذخیره نشده را بازیابی می کند.
این مشکل بیشتر در سیستم هایی که از پردازشگرهای گرافیکی اینتل و نسخه CC: Creative Cloud و CS6 فتوشاپ در ویندوزهای 8، 8.1 و 10 استفاده می کنند گزارش شده و مشکل اصلی مربوط به درایورهای پردازنده گرافیکی اینتل و عدم هماهنگی آنها با فتوشاپ می باشد.
اگر از سیستمی استفاده می کنید که به کارت گرافیکی دیگری مجهز است مثل لپ تاپ ها که امروزه همه از دو کارت گرافیک بهره مند هستند راه حل اول اجرای فتوشاپ با کارت گرافیک دوم (با چیپ انویدیا یا ATI) است و به احتمال 99 درصد مشکل حل می شود.
راه حل دوم بروزرسانی درایورهای کارت گرافیک اینتل سیستم می باشد که البته ادوبی هم قول داده در بروزرسانی جدید فتوشاپ این مشکل را حل کند.
راه حل سوم: غیر فعال کردن شتاب سخت افزاری (hardware acceleration) در فتوشاپ
قبل از ادامه باید بدانید که این روش مثل این است که صورت مسئله را پاک کنید. فتوشاپ در حالت عادی با شناسایی پردازنده گرافیکی و قابلیت های آن از قدرت این پردازنده برای بهبود سرعت پردازش های خود بهره می برد به این روش شتاب سخت افزاری (hardware acceleration) می گویند. همچنین فتوشاپ در حالت پیش فرض از حالت پیشرفته (Advanced) در رسم گرافیک ها (drawing mode) بهره می برد.
در این روش برای حل مشکل بطور کامل شما باید خاصیت شتاب سخت افزاری که فتوشاپ از آن در پردازش ها بهره میبرد را غیر فعال کنید و حالت رسم (drawing mode) آن را بروی نوع ساده (Basic) تنظیم کنید.
برای تنظیم موارد گفته شده برای حل مشکل چشمک زدن پس زمینه محیط فتوشاپ، وارد منوی Edit > Performance شوید. در کادر باز شده در قسمت ‘Graphics Processor Settings’ بر روی گزینه ‘Advanced Settings’ کلیک کنید. توجه داشته باشید که اگر سیستم شما از خاصیت شتاب سخت افزاری پشتیبانی نکند و یا درایورهای مناسب کارت گرافیک نصب نشده باشد قسمت ‘Graphics Processor Settings’ غیر فعال خواهد بود.

در کادری که در ادامه باز می شود خاصیت Drawing Mode را بروی گزینه ‘Basic’ تنظیم کنید. با انتخاب گزینه OK تنظیمات را زخیره کرده و فتوشاپ را راه اندازی مجدد کنید.
منبع: www.addictivetips.com
سلام من به تازگی لپ تاپ سری گیمینگ ایسوز گرفتم و سیستم خوبی هم هست فقط یه مشکل تو نرم افزارهای ادوبی هست که ” کند هستند در اجرا ” گرافیک هم سوییچ میکنم رو نرم افزارها ولی متاسفانه همچنان کند هستند . مشکل کجاست ؟ باتشکر
سلام اغلب مشکل از درایورهای کارت گرافیک است. باید مطمئن شوید که درایورهای مناسب نسب شده باشند. همچنین دنبال پروفایل های تنظیم شده متناسب با نرم افزارهای ادوبی که در اینترنت برای کارت های انویدیا و ATI موجود هستند باشید.
نمیدونم چجور ازتون تشکر کنم.هیچ کس نتونست کمکم کنه با روش شما مشکلم حل شد.یه دنیا ممنون
سلام. خوشحالم که مشکلتون حل شده. موفق باشید.
سلام خسته نباشید
فوتوشاپ 2017 نصب کردم
نمیدونم چرا وقتی وارد محیطش میشم گیر میکنه کمی به اصطلاح لگ داره
گرافیک هم مدل r7 260x هستش و بعد هر چند 3 ثانیه یک بار علامت لودینگ موس که به شکل یه دایره سیزآبی هستش همیشه میاد
ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکلش چیه
سلام ایندست مشکلات 99% بدلیل مشکل درایور کارت گرافیک هست. اگر با روش این مطلب مشکلتان حل نشد حتماً بفکر بروزرسانی درایورهای کارت گرافیک خود باشید.
سلام
ببخشید غیرفعال کردن این بخش تأثیری روی خود دستگاه داره؟منظورم اینه فشار مضاعف به کامپیوتر وارد نمیکنه؟
سلام خیر روی دیگر برنامه ها و سخت افزار تاثیری ندارد