• جلوگیری از نمایش پیام های عضویت کانال در تلگرام

  • آموزش جلوگیری از نمایش پیام های تبلیغاتی عضویت کانال در تلگرام

اخیراً افراد زیادی به نوتیف پیام داده و مشکل مشترکی را گزارش کرده اند. مشکلی که باعث آزرده خاطر شدن آنها شده است و نوع جدیدی از مزاحمت دیجیتالی می باشد.

در این مشکل افراد در گوشی خود بخصوص گوشی های اندرویدی بصورت جسته و گریخته با پیامهای عضویت کانال های تلگرامی مختلف روبرو می شوند. بدین صورت که در هنگام کار کردن با گوشی بصورت ناخودآگاه پیام تبلیغاتی توسط تلگرام نمایش داده می شود. تلگرام از شما سوال می کند که «آیا مایل به عضویت در کانال فلان هستید؟».

نمونه ای از پیام های عضویت کانال در تلگرام
یک نمونه از پیام های عضویت کانال ها در تلگرام

شما می توانید با انتخاب بله یا خیر به این سوال پاسخ دهید. از آنجایی که پاسخ 90 درصد افراد منفی است باز هم این پیام مجدداً در فاصله زمانی مشخصی مجدداً نمایش داده می شود. صرف این موضوع مشکل مهمی بنظر نمی آید اما وقتی نمایش این پیام ها از حد می گذرد به یک معذل تبدیل می شود که باعث اذیت و آزار افراد می گردد.

تلگرام مقصر نیست!!!

خیلی ها فکر می کنند که این مشکل زیر سر خود تلگرام است. اما این حدس یک فرض اشتباه است و تلگرام هیچ نقشی در آن ندارد. در اصل مشکل زیر سر برنامه یا برنامه های دیگری است که در گوشی شما نصب هستند.

عضویت شما در کانال ها = درآمد برای برنامه نویسان برنامه های اندرویدی

بگزارید اینجوری توضیح بدهیم. در بازار تولید برنامه های اندرویدی بصورت سنتی 3 روش کسب درآمد برای برنامه نویسان وجود دارد:

فروش برنامه:

در این حالت فرد از فروش مستقیم برنامه خود کسب درآمد می کند. در مارکت هایی نظیر «کافه بازار» این برنامه ها بصورت غیر رایگان هستند و برای استفاده از انها باید ابتدا پول آنها را بپردازید و آنها را خریداری کنید.

پرداخت درون برنامه ای:

در این روش خود برنامه رایگان است. اما برخی از امکانات آن از دسترس خارج است و برای استفاده از این قابلیت ها باید مبلغی را پرداخت کنید. به این روش پرداخت درون برنامه ای گفته می شود. در حال حاضر بسیاری از برنامه نویسان از این روش برای کسب درآمد استفاده می کنند.

تبلیغات:

روش سوم نمایش تبلیغات در برنامه است. در این روش برنامه نویس با فراهم سازی امکان نمایش تبلیغات بنری در اپلیکیشن خود، کسب درآمد می کند. وب سایت عدد یکی از سایت های ارائه دهنده این تبلیغات به برنامه نویسان موبایل است.

جذب عضو برای کانال های تلگرامی روش جدید درآمدزایی برای برنامه نویسان موبایل

اما اخیراً روش چهارمی هم به این پلن های درآمد زایی اضافه شده است و آن هم جدب عضو برای کانال های تلگرامی است. اما چطور؟

همانطور که می دانید در کانال ها یا سوپر گروه های تلگرامی امکان جذب عضو با لینک عضویت وجود دارد. هر کانال یا سوپر گروه دارای یک لینک عضویت است که با به اشتراک گذاری این لینک می توان اقدام به عضوگیری کرد. با باز کردن این لینک ها توسط افراد در هر مرورگر یا برنامه ای تلگرام باز می شود و شما را عضو آن گروه یا کانال می کند. در نسخه های قدیمی تر این عمل بدون هرگونه سوالی رخ می داد. اگر شما بصورت تصادفی، ندانسته یا ناخواسته هم یک لینک عضویت را باز می کردید بدون هیچ سوالی عضو آن کانال یا گروه می شدید.

همیشه پای افراد سودجو در میان است!

همین قابلیت امکان سوء استفاده را برای افراد سودجو فراهم کرده است. این افراد با روش های مختلف کاربران ناآگاه را مجبور به باز کردن این لینک های عضویت می کردند تا اعضاء کانال خود یا کانالی که از آن پول گرفته اند را افزایش دهند. از این رو برنامه نویسان از همین روش برای کسب درامد استفاده می کنند. آنها با پیاده سازی مکانیزمی در برنامه خود جوری آن را تنظیم می کنند که هر زمان از سرور آدرس یک کانال ارسال شد برنامه لینک عضویت کانال را باز کند بدون اینکه کاربر از ان مطلع باشد. و بدین شکل تلگرام گوشی کاربر باز شده و وی عضو ان گروه یا کانال می شد.

شما فکر کنید اگر یک برنامه بر روی گوشی 50 هزار نفر نصب شده باشد و این برنامه لینک عضویت را بر روی گوشی آن 50 هزار نفر باز کند چند عضو به آن کانال اضافه می شود. خب حالا برنامه نویسان می توانند به در ازای هر عضوی که برای کانال جور می کنند مبلغی را از سازنده کانال دریافت کنند.

تلگرام برای حل این مشکل در بروزرسانی های بعدی خود این روند را اصلاح کرد تا از عضویت ناخواسته افراد در کانال ها و گروه ها جلوگیری کند. بدین شکل که وقتی کاربری اقدام به باز کردن یک لینک عضویت می کند، تلگرام با نمایش پیامی از کاربر در مورد عضویت در کانال مربوط به آن لینک سوال می کند. اگر کاربر تایید کند عضو کانال خواهد شد در غیر اینصورت خیر.

در برنامه های فارسی که اخیراً نصب کرده اید بدنبال مقصر بگردید

از آنجایی که برنامه های فارسی این روزها اغلب از این روش نیز برای تبلیغات و درآمدزایی استفاده می کنند کاربران این برنامه ها ممکن است در طول یک روز چندین بار با این پیام های عضویت در کانال های مختلف روبرو شوند. اگر شما هم از این دست افراد هستید باید دنبال مقصر اصلی بگردید و ببینید اخیراً چه برنامه یا برنامه هایی را نصب کرده اید. اغلب برنامه های زرد مثل تعبیرخواب، فالگیری و بانک پیامک و … از این روش درآمدزایی استفاده می کنند. با پاک کردن این برنامه ها مشکل شما حل خواهد شد.

نکته 1: برنامه های غیر رایگان بندرت از این روش استفاده می کنند.

نکته 2: فقط برنامه های وطنی یعنی برنامه های ایرانی مسبب این موضوع هستند. پس در برنامه های خارجی به دنبال مقصر نگردید.

امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. موفق باشید.

7 thoughts on “جلوگیری از نمایش پیام های عضویت کانال در تلگرام

  1. سلام واقعاا ممنونم از راهنماییهاتون . مدتی بود تلگرام بدجور روی اعصابم بود تا جایی که قصد داشتم حذفش کنم با استفاده از مطالب ارزندتون مشکلم برطرف شد خیلی ازتون ممنونم

  2. سلام منم همین مشکلو دارم.
    من همه برنامه هام حتی بعضی برنامه های غیر ایرانی رو حذف کردم ولی مشکلم حل نشد.
    حتی تلگرام رو حذف و نسخه ی جدید دیگه ای رو نصب کردم ولی باز این پیام ها ادامه دارن.

    راه حل پیشنهادیتون چیه؟
    و اینکه چه برنامه هایی ممکنه این پیامارو بفرستن ؟ مثلا در برنامه های ادیت عکس امکانش هست؟

    1. سلام قطعاً هنوز هم برنامه ای هست که این نوتیفیکیشن ها رو ارسال میکنه. باید دقیق تر بررسی کنید. هر برنامه ی شخص ثالثی هم (علل خصوص فارسی ها) می توانند مسبب این نوع رفتار باشند.

  3. سلام این مشکل واسه من پیش اومده یکی یکی برنامه های فارسی ک تو گوشیم داشتم پاک کردم الان فقط چنتایی برنامه دارم که از پلی استور دانلود کردم بجز یه همراه بانک که خیلی وقته روی گوشیم دارم و از سایت بانک گرفتم اما هنوزم دعوت به کانال برام میاد از سر ناچاری از کانال هایی ک تو تلگرامم بودم لفت دادم
    چیکار باید کنم خسته شدم 😔😔😔😔

    1. بطور قطع یک برنامه که بصورت مخفی نصب شده در گوشی شما باقی مونده که ممکنه هیچ آیکونی هم در منوی گوشی نداشته باشه. باید گوشیتون رو به یک متخصص جهت ویروس یابی و پاکسازی برنامه های مخرب نشان بدهید.

  4. ممنون از راهنماییتون درست فرمودید انتی ویروس نصب کردم یک بدافزار (malware) توی گوشیم بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *